RadioDJ - Free Radio Automation Software Forum

International Forums => Romanian => Topic started by: Matei Irinel on April 15, 2014, 09:14:26 PM

Title: Cum folosesc RadioDJ ?
Post by: Matei Irinel on April 15, 2014, 09:14:26 PM
In primul rand salutare,de o zi intreaga ma chinui sa inteleg acest program,se pricepe careva sa ma ajute sa inteleg bazele?

Raman dator,eventual va ofer cate un server pentru ajutorul primit..

Multumesc anticipat.
Title: Re: Cum folosesc RadioDJ ?
Post by: Marius on April 15, 2014, 10:06:45 PM
Salut Matei!

Programul e instalat deja? Ce ai reusit pana acum? Ai importat muzica?
Title: Re: Cum folosesc RadioDJ ?
Post by: Matei Irinel on April 17, 2014, 10:56:20 AM
Salutare,e instalat insa ma bate rau...nu imi dau seama , am incercat sa import muzica dar nu mi-o importa...eu obisnuit cu sam asta e destul de greut pana ma obisnuiesc.

Multumesc anticipat de ajutor.
Title: Re: Cum folosesc RadioDJ ?
Post by: scubisor on August 01, 2014, 04:48:25 PM
importul se face destul de usor daca ai muzica sortata in calculator , trebuie selctat folderul dorit apoi ii alegi categoria de import dupa cum doresti , ani , gen , artisti ..e destul de simplu , o oarecare asemanare cu importul din jazler simple pack dar mai usoara :D
Title: Re: Cum folosesc RadioDJ ?
Post by: angate on October 19, 2015, 04:09:49 PM
Salutare. Banuiesc ca intrebarea mea se potriveste in acest topic, asa ca nu mai creez unul nou.
Este cumva posibila emisia de melodii in format .flac cu acest soft? Multumesc!

_______
Esti din Cluj si cauti un job? Pe infomunca.ro gasesti zeci de anunturi cu locuri de munca in Cluj Napoca (https://www.infomunca.ro/locuri-de-munca/in-orasul-Cluj-Napoca-49) in domenii variate de activitate. Te poti angaja chiar astazi!