RadioDJ - Free Radio Automation Software Forum

RadioDJ v1.7+ => v1.7+ - Support Forum => Topic started by: yourhitsnow1 on December 13, 2014, 05:07:47 PM

Title: HELP!!! With Rotation
Post by: yourhitsnow1 on December 13, 2014, 05:07:47 PM
When i need to add something a Rotation i have a make a whole new Rotation 
When i want it in a Specific Spot it puts it in the bottom and i want it the area that i want it at, How Can i Fix It

 
Title: Re: HELP!!! With Rotation
Post by: DJ Garybaldy on December 13, 2014, 05:16:27 PM
When i need to add something a Rotation i have a make a whole new Rotation 
When i want it in a Specific Spot it puts it in the bottom and i want it the area that i want it at, How Can i Fix It

You can drag an entry in the rotation builder into the position you need it by clicking on the number & dragging it up or down.
Title: Re: HELP!!! With Rotation
Post by: yourhitsnow1 on December 13, 2014, 05:19:38 PM
Thanks, It Works!!!! ;)
Title: Re: HELP!!! With Rotation
Post by: DJ Garybaldy on December 13, 2014, 05:22:18 PM
Thanks, It Works!!!! ;)

YW!!!  :cool: