RadioDJ - Free Radio Automation Software Forum

RadioDJ v1.7+ => v1.7+ - Support Forum => Topic started by: Filip83 on August 14, 2016, 07:19:37 PM

Title: Add a new track type?
Post by: Filip83 on August 14, 2016, 07:19:37 PM
Quick question...

Is it possible to add a new track type? I need this as none of the current ones fit my needs.
Thanks.
Title: Re: Add a new track type?
Post by: Marius on August 14, 2016, 07:23:02 PM
No, sadly you can't.
Title: Re: Add a new track type?
Post by: Filip83 on August 14, 2016, 07:30:36 PM
Not a big deal, thanks. Have you seen my other recent post?

http://www.radiodj.ro/community/index.php?topic=8940.0 (http://www.radiodj.ro/community/index.php?topic=8940.0)

This one is not really important:
http://www.radiodj.ro/community/index.php?topic=8939.0 (http://www.radiodj.ro/community/index.php?topic=8939.0)

Title: Re: Add a new track type?
Post by: Valdis on August 14, 2016, 08:18:15 PM
Is it possible to add a new track type? I need this as none of the current ones fit my needs.
Last time this same question was asked few weeks ago (http://www.radiodj.ro/community/index.php?topic=8880.msg51707#msg51707) I found a solution by using data that is already available.
You assume that new track type is the only solution without explaining your needs or intentions, but there might be another way.
Title: Re: Add a new track type?
Post by: Filip83 on August 14, 2016, 08:22:03 PM
I said its not a big deal. I will just use the track type "other". I just wanted to see if that was possible. now I know and will be able to tell the next person. ;)

Funny enough... now that you linked the post I remembered reading it before. :)