• Welcome to RadioDJ - Free Radio Automation Software Forum. Please log in or sign up.

Rugaminte! Spot Radio peste melodie fara sa opreasca melodia,din automatizare.

Started by radiogaia, February 10, 2023, 10:23:50 AM

radiogaia

Buna ziua, am inceput sa ma acomodez cu RADIODJ si eu si am o intrebare se poate pune un spot radio peste o melodie care ruleza automat la o anumita perioada, de exemplu sa ruleze din 5 in 5 minute, dar fara sa intrerupa melodia, sa dea volumul melodiei mai incet si dupa aceea sa revina la standard. Am auzit la anumite posturi de radio ca au aceasta oprtiune.

Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

Marius

Salut, singura varianta ce-mi vine in minte e sa creezi un eveniment cu care sa pornesti cand vrei un player instant (cart player) in care sa incarci spotul, astfel rezolvi si treaba cu volumul melodiei. Singura problema e ca daca vrei sa porneasca la fiecare, nu o sa o poti face cu un singur eveniment, ci vei avea nevoie de mult mai multe.
Sper ca intelegi la ce m-am gandit :)
DOWNLOADS PAGE

HOW TO FIX RADIODJ DATABASE
----------------
Please don't PM me for support requests. Use the forums instead.

radiogaia

Multumesc pentru raspuns Marius.

"Salut, singura varianta ce-mi vine in minte e sa creezi un eveniment cu care sa pornesti cand vrei un player instant (cart player) in care sa incarci spotul, astfel rezolvi si treaba cu volumul melodiei. Singura problema e ca daca vrei sa porneasca la fiecare, nu o sa o poti face cu un singur eveniment, ci vei avea nevoie de mult mai multe.
Sper ca intelegi la ce m-am gandit :)"

Am incercat sa fac solutia, dar la sectiunea eveniment nu avem (cart player) ci doar fisier sau playlist, iar daca fac eveniment nu intra direct peste melodie direct fara sa o opreasca, asteapta sa se termine sau opreste melodia si intra evenimentul.


Music Box

Bună ziua (îmi cer scuze pentru greșeli, dar eu nu vorbesc limba română, folosesc Google translator). Intrarea (PluginAction) poate fi găsită în:  Event List, Add New Event, faceți clic pe culoarea verde +, Event Action, completați toate câmpurile relevante și mergeți la Select Plugin Action, în dreapta deschideți lista derulantă și găsiți intrarea (cart player).

Dacă am înțeles bine, doriți ca reclama să fie difuzată pe melodia care se difuzează? Dacă da, în Cue Editor puteți insera intro-ul pe fiecare melodie, astfel încât, atunci când faceți o listă de redare, să puteți insera spotul pe fiecare melodie. Nu uitați că, pentru a face acest lucru, va trebui să importați locul ca fiind un sweeper, altfel nu va funcționa. Dacă veți căuta pe You tube veți găsi multe videoclipuri despre acest lucru.
Sper că am înțeles cererea dumneavoastră și v-am fost de ajutor, în caz contrar îmi pare rău.
Bună ziua


Marius

DOWNLOADS PAGE

HOW TO FIX RADIODJ DATABASE
----------------
Please don't PM me for support requests. Use the forums instead.

radiogaia

Multumesc tuturo pentru raspunsuri. Am testa si merge perfect. Mai am sa rezolv cu volumul la spot ca se aude incet, iar volumul melodiei scade cam cu 10%.